Omdat je websites voor mensen maakt
header2000

Simplix.

Omdat je
websites voor
mensen maakt.

prod-martk-combi-simplix

Simplix.

Omdat technologie
complexe informatie
simpel kan maken.

slide-mobile-xs

Simplix.

Omdat iedereen
mobiel is.

webapplications-secondairy-simplix

Simplix.

Omdat een webapplicatie
platformonafhankelijk is.

Formatieplanner-PO

www.formatieplanner-po.nl

De invoering van de nieuwe cao-po vraagt om een uitbreiding van deze handelingen. De oude systematiek is namelijk gebaseerd op het aantal lesgevende uren terwijl we nu werken met een 40-urige werkweek. Door nieuwe regelgeving is ook de terminologie en berekenwijze aangepast.

Met de invoering van de nieuwe cao-po is het van nog groter belang geworden exact aan te geven hoe het taakbeleid op uw school is ingericht. Bovendien moeten leerkrachten aan het begin van het jaar aangeven hoe ze de uren voor professionalisering en duurzame inzetbaarheid gaan inzetten.

Vanuit de praktijk is daarom de web-applicatie Formatieplanner-po.nl ontstaan. Een applicatie die u helpt bij het inroosteren van alle groepen, personeel, vakanties en taken in de school. Het is een gebruiksvriendelijke applicatie die weinig instructie nodig heeft en goed aansluit bij de vragen die op dit moment leven in het basisonderwijs.

Dit ontwerp is een samenspel geweest tussen verschillende instanties. Prion Advies en Pentarho zijn hierin de kennisbank geweest. Simplix heeft gezorgd voor de technische ontwikkelingen. De Formatieplanner-po biedt de leerkrachten de mogelijkheid om veel tijd en geld te besparen op het opnieuw leren van de regels van de cao, maar ook bij het inplannen van de leerkrachten met alle studiedagen, vakantiedagen en overige uren.

formatie-macbook

formatie-iphone

Meer van ons..