Omdat je websites voor mensen maakt
header2000

Simplix.

Omdat je
websites voor
mensen maakt.

prod-martk-combi-simplix

Simplix.

Omdat technologie
complexe informatie
simpel kan maken.

slide-mobile-xs

Simplix.

Omdat iedereen
mobiel is.

webapplications-secondairy-simplix

Simplix.

Omdat een webapplicatie
platformonafhankelijk is.

Suixtil

www.suixtil.nl

Het verhaal van het Argentijnse herenmodemerk Suixtil leest als een spannend jongensboek dat begint in 1948. Het jaar waarin de Argentinean Automovil Club (ACA) een team met nationale topcoureurs Juan Manuel Fangio, Benedicto Campos, Jose Froilan Gonzalez en Onofre Marimon naar Europa stuurt om aan de F2 en F1 Kampioenschappen mee te doen.

Het Escuderia Suixtil droeg als eerste ter wereld eigen teamkleding en ging met absoluut topmateriaal als Maserati 4CLT/48 en Ferrari Tipo 166 F2 van start. Suixtil leverde de racekleding: een lichtblauwe broek en een geelwit shirt met korte mouwen, met daarop het gedistingeerde, rood geborduurde Suixtil logo. Doordat Fangio zijn kleding aan collega-coureurs en vrienden cadeau gaf, werd Suixtil de must have voor elke coureur in die tijd.

De authentieke editie van de originele en legendarische Suixtil raceoutfit vormt nog steeds de inspiratiebron voor het merk Suixtil en haar ontwerpen. Een merk voor echte ‘karakters’ die met volle teugen willen genieten van wat het leven hen te bieden heeft: At life speed!

Bij het ontwerpen en bouwen van dit project is rekening gehouden met het authentieke gevoel dat het bedrijf graag wil uitstralen. Door gebruik te maken van veel oude foto’s, een combinatie van zwart/wit met de rode accenten uit het logo creëren we een sfeer die onmiskenbaar gekoppeld is aan het tijdperk waaruit het merk stamt.

suixtil-iphone-macbook

suixtil-macbook

Meer van ons..