Hier zitten we op...

Websites

Wij realiseren professionele websites en versterken daarmee de online aanwezigheid van onze klanten.

Hoe we dat doen? Dat hangt onder andere af van de vraag, de doelgroep en het product. Natuurlijk met een mooi design geschikt voor desktop en mobiel. Het verzorgen van de vormgeving is in goede handen bij onze designer.

En de techniek? HTML, CSS, PHP, Javascript en verschillende frameworks. Onze programmeurs weten hier alles van. Regelmatig stellen klanten de vraag of de site zelf beheerd kan worden. Onze websites worden op maat gerealiseerd in Wordpress of Craft. Dit zijn systemen waarbij de inhoud van de website door de klant zelf aangepast kan worden. Het verschil tussen die systemen en welk systeem past het best bij uw bedrijf past leggen we u graag uit.

We nemen ruim de tijd om alles wat bij het realiseren van de website komt kijken te bespreken. Tijdens het proces van ontwikkelen, realisatie en daadwerkelijk gebruik van de website staan we voortdurend met de klant in contact. Hierdoor zijn we ervan verzekerd dat we een oplossing op maat hebben geboden en dat de klant er nog jaren plezier van zal hebben.

Image

Webshops

Of het nu gaat om één of misschien wel duizend producten die verkocht moeten gaan worden via een webshop? Hiervoor hebben wij deskundigheid in huis. Van het ontwerp tot en met de allereerste bestelling. De geautomatiseerde betaling, bijvoorbeeld via iDeal, het verzenden naar het buitenland, maar hoe zat het ook alweer met BTW? Geen probleem, wij hebben hier ruime ervaring mee. De door ons gemaakte webshops kenmerken zich door gebruiksvriendelijkheid en een mooi design.

Een webshop van Simplix is de eerste aanzet tot een succesvolle verkoop van uw product(en).

Image

Webapplicaties

Online-applicaties bieden mogelijkheden voor procesoptimalisatie en digitale automatisering. Hierin zijn we succesvol gebleken. Formatieplanners voor het onderwijs, persoonlijke ontwikkelingsplannen voor mensen met een beperking, evaluatiesystemen en digitale huisstijl handboeken zijn daar sprekende voorbeelden van. Zijn er processen in uw bedrijf die gedigitaliseerd zouden moeten worden? Nog geen idee hoe dit aan te pakken? Simplix denkt graag met met u mee. We nemen ruim de tijd om samen met u de mogelijkheden door te nemen.

Digitale oplossingen vanuit de Achterhoekse mentaliteit

Image
Website, Webshop, Webapp, Website, Webshop, Webapp, Website, Webshop, Webapp, Website, Webshop, Webapp, Website, Webshop, Webapp,

Online oplossingen gemaakt vanuit de Achterhoekse mentaliteit

Image
Grensland College
Image
Onderwijs Interim Desk
Image
VAWR
Image
PPE Factory
Image
MediFit Doetinchem
Image
Lucassen BC
Image
Zelf Onderzoek Doen
Image
Albeda Danscollege

Samen werken aan een mooi project!

Samen met onze klanten maken wij mooie websites, webshops en webapplicaties.

We nemen ruim de tijd om alles wat bij het realiseren van de website komt kijken te bespreken. Tijdens het proces van ontwikkelen, realisatie en daadwerkelijk gebruik van de website staan we voortdurend met de klant in contact. Hierdoor zijn we ervan verzekerd dat wee een oplossing op maat hebben geboden en dat de klant er nog jaren plezier van zal hebben.

Interesse gewekt?

Ja, ik ben benieuwd naar de mogelijkheden

Enkele opdrachtgevers